vineri, 17 februarie 2017

Cardiganul elementul esential si versatil


                                                        CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                                   CARDIGAN HERE / TOP HERE / JEANS HERE / HEELS HERE

EN:
  Happy weekend, oh, I love Friday so much, I think I can say it's my favorite day of the week, just because two free days are following :)).
  I started to work on a lovely personal project a few weeks ago, but due to a severe back pain we took a break, hope that this weekend we will be lucky enough to be able to start all over again and finish our work.
  Meanwhile, weather is getting warmer and warmer and I manage to take off all the thick clothes and embrace light clothes. I took advantage of the sun today and I wore a pair of boyfriend jeans, a black turtleneck and my new pink cardigan that feels so wonderful, by the way you can find it here on sale.

Love,
Lavinia

RO:
  Cat de mult iubesc eu ziua de vineri, e cu siguranta preferata mea, aste pentru ca urmeaza doua zile libere.
  Sper ca in acest sfarsit de saptamana sa reusim sa ne reapucam de un proiect pe care l-am inceput in urma cu o luna, dar datorita unr dureri sevede de spate pe care le acuza sotul meu, nu am reusit sa finalizam, iar eu nu mai pot de nerabdare :)).
  Intre timp nu pot decat sa ma bucur enorm de faptul ca soarele straluceste si ne incalzeste zilele, iar cu aceasta ocazie mai pot sa renunt si eu la paltoane sau geci groase. Mi-a sosit recet acest cardigan super dragut si roz care e perfect entru vremea de afara. Eu l-am asortat la jeansii cu flori si botinele cu siret, la care am adaugat si un dres din plasa care imi place la nebunie Cardiganul il gasiti acum pe lichidare de stoc aici.

Cu drag,
Lavinia


Un comentariu:

  1. Very original shoes ... I like them ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/02/17/its-almost-week-end/

    RăspundețiȘtergere