vineri, 25 martie 2016

White and blue


                                                              CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                           CARDIGAN HERE , TOP HERE , PANTS HERE , HEELS SIMILAR , BAG HERE


EN:
  Happy weekend loves, every time I start writing a post on Friday I realize how fast time flies. Any plans for this end of the week? We are planning to go at a movie with Evelyn and continue working at out new house.
  Today, I continue my new passion for blue and I am lady in white and blue as I matched this two beautiful colors in a new ensemble. I am so in love with this chunky knitted cardigan that I included it in today's post along with a pair of white pants and a turtleneck. To add a splash of color to the ensemble I added a red bag and matching lipstick.

Love,
Lavinia

RO:
  De fiecare data cand scriu postarea de vineri imi dau seama cat de repede zboara timpul, ce lanuri avti pentru acest sfarsit de saptamana? Noi ne gandeam ca printre pauzele de la munca de la casa sa mergem cu Evelyn la un film de animatie, daca aveti ceva recomandari nu ezitati sa e impartasiti cu mine :).
  Azi va fac cunostinta cu un cardigan albastru, pufos si foarte placut la purtat, l-am purtat impreuna cu o maleta si o pereche de pantaloni albi, iar stropul de culoare a fost geanta rosie si rujul in acelasi ton.

Cu drag,
Lavinia



Un comentariu: