duminică, 22 ianuarie 2017

O tinuta confortabila de iarna


                                                             CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                    JACKET HERE / TOP HERE / JEANS HERE / BOOTS HERE / BAG HERE / HAT HERE

EN:
  Hello loves, I have been thinking for a while to share with you all the work that my husband and I did with our house, all kind of DIY projects so I will have a special column here in the blog in the next coupe of weeks.
  Meanwhile I will build this new column that will be showing my DIY projects I have a new outfit to show you. My new black jacket that looks so lovely and I bought it on sale here, a pair of blue jeans, a white lace top and pair of black boots.

Love,
Lavinia

RO:
  Buna tuturor, ma gandesc de ceva vreme, mai precis din vara de cand ne-am mutat la casa noua, sa fac o coloana separata aici pe blg in care sa impartasesc cu voi proiectele noastre DIY, pentru ca sunt destule pe care eu si sotul meu le-am pus in practica o data cu amenajarea noii casute.
  Azi, am sa va prezint o noua tinuta, totul a pornit de la aceasta geaca neagra, care am gasit-o la un super pret si mai exact 35$ si care e disponibila si in alte culori si o gasiti aici, o pereche de jeans cu talia inalta, o bluza din dantela si o pereche de botine din piele.

Cu drag,
Lavinia


Un comentariu: