vineri, 8 aprilie 2016

Tinuta de birou


                                                            CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                                TOP HERE , PANTS HERE , SANDALS HERE , BAG HERE , SUNNIES HERE

EN:
  Happy weekend my loves, I get a lot of questions about the outfit we choose for day at the office, so today I will propose to you a business look. I wore a pair of high waist pants in powder pink, a black ruffle top, black sandals and a matching bag.
  My plans for the weekend include working at our house, planting some roses if weather allows us to do so and a getaway for a picnic in the forest with my family :). What about you my dear friends?

Love,
Lavinia

RO:
  Un weekend minunat va transmit, primesc nnumeroase intrebari despre tinutele pe care le aordam la birou, unde corporatiile impun un anumit cod pentru tinuta de birou. Azi va propun un stil business care poate fi abordat cu usurinta intro tinuta de zi cu zi la birou. Port o pereche de pantaloni de un roz pudrat cu talie inalta, un top negru, sandale si geanta ambele negre.
  In acest sfarsit de saptamana mi-am propus ca pe langa munca de zi cu zi la noua casuta sa mai incercam sa plantam ceva trandafiri si la propunerea lui Evelyn sa incercam sa facem un picnic in padure, astea toate daca si vremea ne va permite. Voi, ce planuri aveti?

Cu drag,
Lavinia



4 comentarii: