vineri, 14 decembrie 2018

Scrisoare catre Mos Craciun la Aushopping Baia Mare





  Craciunul este sarbatoarea care aduna impreuna intreaga familie, dar este şi sărbătoarea care aduce an de an în familie obiceiuri precum colindatul şi împodobirea bradului, sub care copiii aşteaptă darurile Moşului.
  Mai sunt doar cateva zile pana la sosirea lui Mos Craciun.Centrul Comercial Aushopping Baia Mare se transformă într-un atelier de scris scrisori pentru Moș Crăciun. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani din Baia Mare sunt așteptați în zona special amenajată pentru a-i scrie și a-i trimite o scrisoare Moșului. Spiridușii îi vor ajuta pe cei mici să pregătească scrisorile și să le expedieze.
  Crăciunul este momentul colindelor, dar și al faptelor bune, al cadourilor și al dorințelor împlinite. Cei mici vor găsi în perioada 14-15 decembrie, în Centrul Comercial Aushopping Baia Mare un spațiu dedicat unde își pot scrie dorințele către Moș Crăciun, alături de părinți. Cutia poștală cu destinația Polul Nord va fi pregătită de spiridușii Moșului, astfel încât să poată colecta cât mai multe dorințe. 
  Spiridușii vor lucra zi și noapte astfel încât scrisorile să ajungă rapid la Moș Crăciun, iar cadourile să fie pregătite pentru copii. Dorințele lor vor deveni realitate duminică, pe 16 decembrie, când Moș Crăciun în persoană va livra cadourile celor mici, în intervalul 10:00-12:00. 
  Pentru a primi cadoul de la Moș Crăciun, aceștia trebuie doar să se întoarcă în Centrul Comercial Aushopping Baia Mare cu partea de scrisoare rămasă la ei.

Programul complet al evenimentului:

Scriem Scrisori : 14 – 15 Decembrie - orele:10:00 – 16:00
Îl așteptăm pe Moș Crăciun : 16 Decembrie - orele: 10:00 – 12:00




Un comentariu: