luni, 30 aprilie 2018

Ziua Modei la C&A
  Buna dragele mele, ce mai faceti? E weekend, ce activitate poate fi mai placuta decat o sesiune de shopping la C&A in cadrul VIVO Baia Mare, deoarece , maine 05 mai ne intampina cu o reducere de 25% la toata colectia,  
Inca de la infiintarea companiei, in 1841, C&A a creat si oferit moda accesibila pentru toata lumea, bazandu-se pe unul dintre principiile fondatoare: “Toata lumea merita sa arate si sa se simta bine, in fiecare zi.” De la acest principiu a pornit si actiunea “Ziua Modei la C&A” in urma cu mai bine de 6 ani – o zi in care se celebreaza moda accesibila cu un discount de 25% , din pretul afisat, la absolut toate produsele.
C&A a jucat un rol major in moda mai bine de 175 de ani si a inspirat generatie dupa generatie, iar “Ziua Modei la C&A” se vrea a fi acea zi din mijlocul sezonului, fie ca e Primavara/Vara, fie ca e Toamna / Iarna, in care oricine poate sa isi achizitioneze articole din Noua Colectie cu 25% reducere. Ba mai mult, chiar si articolele deja reduse beneficiaza de acest discount.
Asadar, Sambata 5 Mai, C&A Romania sarbatoreste editia de Primavara / Vara a celebrei actiuni “Ziua Modei la C&A” si va astepta pe toti cu articole esentiale, piese cheie sau accesorii fantezie in cele 39 de magazine fizice din Romania, dar si in magazinul online european.

Spor la shopping!

Cu drag,
Lavinia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu