joi, 2 august 2018

Casual day


                                                                CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                                    TOP AICI / JEANS AICI / GEANTA AICI / PANTOFI AICI / INELE AICI

EN:
  Hello lovely ladies, hope you are having a great week so far! Last week I had a terrible pain in my shoulder and this week I feel like there was nothing wrong with it, I am so glad I can finally start training again.
  You know how much I love wearing off shoulder tops every day, this white one feels so light and works great in almost any outfit.

Love,
Lavinia

RO:
  Buna dragele mele, cu aproximativ 2 saptamani in urma m-a luat o durere in umar, iar saptamana trecuta am ajuns sa o resimt ingrozitor, adica abia imi miscam mana, ce sa mai vorbesc de imbracat sau dezbracat, o durere acscutita si surda, asa ca am fost la medic pentru mai mult investigatii. Nu sunt o persoana care i-a usor medicamente dar dupa insistentele sotului meu am luat niste antiinflamatoare, iar azi izi ca nici nu am avut vreodata ceva. La ecograf nu s-a vazut nimic iar medicul mi-a spus ca e foarte bine ca am reactionat la medicamente, ceea ce inseamna ca am avut o nevralgie urata si ca inca 2 saptamani de acum sa nu fac efort deloc. Va dati seama ca o in momntul in care durerea a disparut, m-am si apucat de miscare si ma simt foarte bine :).
  Ador topurile cu umerii goi cum e si modelul ce il pot azi si e perfect pentru orice combinatie.
  Va las acum ca ma asteapta o multme de treburi de facut si ne auzim curand.

Cu drag,
Lavinia


Un comentariu: