luni, 24 august 2015

Visiting Nyiregyhaza Zoo


                                                                CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                       JUMPSUIT here , SHIRT here , SHOES Lavine , BAG here , HAT here , SUNNIES here

EN:
  Hello beauties, how was your weekend, we paid a visit to out neighbors, in Hungary to see the Zoo, we do this every year like a tradition already and we discover it more and more with every visit.
  As for the outfit I chose, a denim jumpsuit as I intended to be as comfy as I could, a white shirt and my favorite Lavine animal print flats.
Kisses :*

RO:
  Dragii mei, o noua saptamana cu multe provocari ne asteapta, dar in weekend ne-am incarcat bateriile cu vizita la Zoo in Ungaria, e deja un fel de traditie in familia noastra pentru ca o facem anual si daca va intrebati cum de nu ne-am plictisit inca va spun ca descoperim cate ceva nou in fiecare an, de data aceasta am asistat la un spectacol cu foci, care pe Evelyn a fascinat-o tare mult, eu va recomand cu mare drag vizita la Nyiregyhaza, cu copii sau fara, doar ca o mica iesire sau cu cazare la hotelul din cadrul gradinii care e dotat cu 4 stele si un aquapark, va veti relaxa cu siguranta.
  Despre tinuta care am ales-o am intentionat in primul rand sa fie una cat mai comoda si am optat pentru o salopeta din denim, o camasa alba si balerinii mei preferati cu imprimeu leopard de la Lavine.
Pupici :*


Un comentariu: