vineri, 20 februarie 2015

Take a walk


                      Fur sold out similar here / here , Skirt here , Top here , Boots here , Bag here , Watch here

EN:
  Hi guys, wish you all a beautiful weekend, tomorrow we are planning a great girl's party because one of my best friends celebrates her birthday.
  As for today's outfit, you may already have noticed how obsessed I am with this pink fur, well , yes, I love it so much that I could wear it all the time. To match is I chose a burgundy and pink skirt and black accessories.
Kisses :*

RO:
  Buna, va doresc un sfarsit de saptamana linistit, maine planuim o iesire intre fete pentru ca una din cele mai bune prietene ale mele isi sarbatoreste ziua de nastere.
  Poate ca ati obeservat deja ca am facut o obsesie pentru aceasta blaita roz, dar sincer as putea sa o port in continuu, azi am ales sa o asortez cu o fusta roz cu burgundi si accesorii negre.
Pupici :*


3 comentarii:

 1. nice pics ;-)

  new post
  www.live-style20.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumoasa. Splendid e putin spus .
  Faci bani din leaduri si vanzari.http://2parale.jobiz.org/afiliati.html . O inregistrare gratis al unui vizitator si castigi de la un leu in sus . Poti castiga si 50 de lei pentru o inregistrare gratis

  Alege singur cu ce advertiser vrei sa lucrezi: recomanda acum un magazin online si castiga 50 RON!

  ==========================================================================

  1. Despre 2Parale

  2Parale este prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania. In acest moment, in 2Parale sunt peste 300 de advertiseri (integram lunar intre 20 si 50 de advertiseri noi) si peste 30000 de afiliati (numarul de afiliati creste zilnic). Am lansat programul propriu de afiliere prin care oferim comisioane de tip lead pentru advertiserii si afiliatii atrasi in 2Parale.

  2. Structura de comisioane

  1 RON / lead afiliat = pentru fiecare afiliat nou acceptat in retea (comisioane preferentiale mult mai mari pentru afiliatii performanti)
  40 RON / BONUS = pentru toti afiliatii adusi de dvs. in retea, in momentul in care acestia incaseaza prima plata.

  50 RON / lead advertiser = pentru fiecare advertiser integrat in retea

  Comisioanele realizate pentru 2Parale nu pot fi dublate conform campaniei "Dublu pentru campioni". Durata de viata a cookie-ului este de o luna.

  3. Pachetul 99

  Oferim un comision de 50 RON pentru fiecare advertiser care pornește un program de afiliere în cadrul programului 2Parale 99 (http://www.2parale.ro/99). Am demarat această inițiativă la începutul lunii aprilie, iar în doar 3 luni de activitate am crescut numărul campaniilor active în 2Parale la peste 300.

  Pachetul 99 se bucură de o mare popularitate în rândul magazinelor online de Fashion, Cadouri, Copii, IT&C, Cosmetice, dar și Cărți, Home & Deco sau Electronice. Există și campanii de lead-uri de succes, așa că putem spune că Pachetul 99 s-a dovedit un adevărat succes până acum!

  4. Tips & tricks

  Poti castiga foarte usor cateva sute / mii de RON pe luna daca:
  - Esti administrator, moderezi sau esti activ in comunitati (forumuri, grupuri pe Facebook sau Linkedin etc.) de specialisti (marketing online, afiliere, SEO, AdWords, Facebook, web design, programare, copywriting, ecommerce).
  - Ai un blog citit de specialisti.
  - Stii sa faci afiliere prin trafic platit (Google, Facebook). Spre exemplu, conform keyword tool-ului de la Google sunt cateva mii de cautari pentru “afiliere”, “marketing afiliat”, “bani online” etc.

  Foloseste cu incredere adresa de email afiliere at 2parale punct ro.

  Incurajam performanta si, pentru afiliatii cu rezultate bune, putem realiza la cerere bannere, landing page-uri speciale sau chiar continut in exclusivitate.

  Foloseste-te de povestile de succes ale magazinelor si afiliatilor din 2Parale. Cateva exemple recente:
  - Cum faci peste 10.000 de euro/luna din afiliere, in .ro:
  - Cele mai recente testimoniale:
  - Cum cresti vanzarile cu 130% - studiu de caz TinaR:
  - 2.245 de lei castigati dintr-o singura vanzare – povestea unui comision record
  - InternetCorp: Pentru a avea succes, gandeste un proiect pentru utilizator, nu pentru afiliere -
  - Castigatorii din iChallenge -
  - Lista tuturor advertiserilor cu programe de afiliere active în 2Parale -

  Lunar platim mii de lei catre partenerii care ne recomanda magazine sau afiliati noi. Aplica la campanie si devino partenerul nostru!

  RăspundețiȘtergere