miercuri, 24 aprilie 2019

Fairy ofera o masa calda





  Buna dragii mei, ce mai faceti voi?
  Sarbatorile Pascale sunt foarte aproape si m-am gandit sa va scriu pentru o cauza nobila. Din pacate nu toti dintre noi isi permit sa aseze pe masa de sarbatori bucate diversificate, dar putem ajuta printr-un gest cat de mic.
  Din dorința de a se implica în comunitate, Fairy susține cauze locale din întreaga țară. Prin această campanie, Fairy va face donații către Asociația O masă caldă, Fundația Emanuel și Organizația World Vision România, pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din toate zonele țării: Maramureș, Bucovina, Banat – Crișana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.
  Ce ziceti? V-am convins? Daca vreti si voi sa ajutati, e foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti e sa achizitionati orice produs Fairy din magazinele  Profi din intreaga tara , ceea ce duce la o donatie catre Asociatia O masa calda pentru oferirea de mese calde persoanelor cazate la Adăpostul de noapte din Satu Mare. Fairy își propune să ofere mai mult de 1,500 de mese calde, asigurându-le hrana pentru aproximativ patru luni.
  Asociatia O masa calda si-a deschis portile in anul  2013, cand Cosmina Paul, o tanara din Zalau a demarat proiectul in Cluj Napoca, oras in care functioneaza, in present, patru cantine, fiind extins ulterior in Bucuresti, Bistrita, Satu Mare, Adjud si Constanta, iar din 2018 si in Zalau.
  Campania se desfasoara in perioada 1 Aprilie – 30 Iunie 2019.
.
  Haideti sa fim mai buni si sa ajutam pe cat posibil!


SARBATORI FRUMOASE VA DORESC!

Cu drag,
Lavinia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu