miercuri, 20 septembrie 2017

Rochia cu dungi verticale


                                                            CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                              ROCHIE AICI / SNEAKERS AICI / GEANTA AICI / OCHELARI DE SOARE AICI

EN:
  Happy Wednesday, a few days ago I felt the need of a change in my hair color, so I asked Michelle for a darker shade and the result is stunning, I love it so much. I was feeling insecure about how I would look with a dark color, but I love it and in reality the shade is much darker then it looks in the photos.
  I wore this dress all summer long and the great fact is that I can wear it now as well, with a pair of sneakers and a denim jacket it looks as great as it did in summer too, now you can purchase it with 60% more cheap, here.

Love,
Lavinia


RO:
  O zi superba va doresc! De ceva vreme incoace ati observat ca imi tot tai din lungimea parului si mai incers si alte nuante, simteam nevoia unei schimbari, asa ca am rugat-o pe Michelle sa imi inchida nunata parului spre un saten. Va spun sincer ca aveam emotii mari in cum ma voi obisnui sa nu mai fiu blonda dupa atatia ani si nu eram sigura cat de bine ma va prinde nuanta cea noua, dar am ramas placut uimita. Imi place la nebunie si nuanta si lungimea, in realitate e mai inchisa decat se vede in poze, probabil luminii care batea direct pe mine.
  Acum despre tinuta de azi va spun doar ca e cea mai purtata rochie cu dungi verticale din aceasta vara si ce mai bucur si mai mult ca am achizitionat-o e ca e perfecta si pentru toamna, cu o pereche de sneakers sau bocanci o o geaca din denim arata grozav de asemenea. Va las aici link spre ea, e cu 60% mai ieftina acum.

Cu drag,
Lavinia



2 comentarii:

  1. Great stripes and colors!

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/09/16/tuscany-vinci/

    RăspundețiȘtergere
  2. so pretty ;-))


    i invite to me too


    www.live-style20.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere