duminică, 9 iulie 2017

Saboti roz de vara


                                                              CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                                KIMONO AICI / TOP AICI / JEANS AICI / SABOTI AICI / GEANTA  AICI

EN:
  Hello lovely ladies, it's been a long time I know, but my laptop just broke and all my files and photos were gone. The moment I opened it and saw I have nothing left I started to panic and after I realized what happened I started to cry. I took it to an it specialist and after one week he told me he recovered everything. You can't imagine how happy I was.
  Today I am here with a new outfit that I love and feel great when I wear it. My new pink slippers and a pink kimono, along with a ripped pair of jeans and a flared top.

Love,
Lavinia

RO:
  Buna dragii mei, stiu ca a fost o pauze destul de lunga, ddar daca va zic prin ce am trecut.... Mi-am propus sa iau o pauza de 2-3 zile de la laptop si retele de socializare, iar dupa aceste zile in momentul n care mi-am deschis laptopul mi-am dat seama ca toata partitia D a disparut, cu toate fisierele si pozele mele. Dupa ce am realizat ce s-a intamplat m-am panicat si am inceput sa plang, era deja trecut de miezul noptii asa ca nu am avut pe cine suna. Am incercat eu sa-l readuc a o data anterioara, dar nu s-a intamplat nimic. A douazi eram la un it-ist cu tot stresul cce-l acumulasem peste noapte si dupa inca o saptamana de stres m-a sunat sa imi spuna ca a salvat tot. Atunci am respirat si eu usurata si am inceput sa dorm din nou noaptea :)
  Azi revin si cu o noua tinuta, de aceasta data in tonuri calde de roz, acesti saboti absolut minunati cu un design cu totul special si super comozi, un kimono cu imprimeu floral, o pereche de jeans rupti si un top negru.

Cu drag,
Lavinia



Un comentariu:

  1. Very nice look and kimono ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/07/06/summer-queens/

    RăspundețiȘtergere