duminică, 20 mai 2018

Galben obsesia mea


                                                           CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                        GEACA AICI / SALOPETA AICI / PANTOFI AICI / GEANTA AICI / OCHELARI AICI

EN:
Hello beauties, hope you are having a great weekend ahead! I am so in love with yellow lately, I think this week I purchased 3 more items in this lovely color, I simply can't get enough of it.
Today I want you to meet this pair of shoes that look and feel very special. I can't believe ow beautiful and well made they are and very comfortable also. I wore them with a yellow jumpsuit and a denim jacket, because yesterday the wind was blowing intense and I felt a little cold.

Love,
Lavinia

RO:
Buna dragele mele, sper ca va bucurati de un weekend linistit, la noi e primul dupa o luna de nunti si boteze.
Nu stiu voi ce parere aveti, dar eu una nu ma mai satur de culoarea galbena, cu siguranta vedeta acestui sezon. Cred ca doar in aceasta saptamana mi-am achizitionat 3 lucrusoare noi in aceasta nuanta, iar azi vreau sa va fac cunostinta cu noi pantofi, de la care cred ca a a pornit aceasta obsesie. Imi plac la nebunie, atat detaliul din fata cu pietrele, cat si tocul care iti ofera un confort maxim pe toata durata zilei.
Tinuta de azi e una simpluta de tot, o salopeta galbena, nu se putea altfel, acetsi minunati pantofi si am adauugat si o geaca din denim pentru ca vremea ieri a fost tare capricioasa.

Cu drag,
Lavinia


Un comentariu:

  1. Very stylish outfit and yellow is a great color to combine with jeans! Your sandals are gorgeous!

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2018/05/18/in-the-mix/

    RăspundețiȘtergere