miercuri, 11 ianuarie 2017

The Woman 2017




  Buna dragilor, vin cu o invitatie lansata de cei care stau in spatele cunoscutului eveniment The Woman, conferinta  ce are loc inca din 2012 an de an la Cluj. The Woman se desfasoara in Cluj Napoca la Grand Hotel Italia si promoveaza importanta educatiei pentru societate si rolul esential al femeii in procesul educational.
Cea de-a VI- a editie a evenimentului de leadership feminin se va desfasura sub tematica "Educatia, puterea de a schimba lumea", iar pe parcursul a doua zile va include sesiuni de workshopuri, prezentari, dezbateri. 
  In 15 Martie, femeile lider care au facut o diferenta in domeniul in care activeaza vor fi premiate in cadrul Galei Premiilor The Woman.

  In acest an ca speakeri le vom avea pe: 






   Ella Björnsdottir a dezvoltat si a educat sute de persoane din diferite domenii de activitate , "Comunitatile si afacerile trebuie sa evolueze si sa colaboreze in campul educatiei pentru progresul societatii" ne spune trainerul cu o experienta de 8 ani si in cadrul televiziunii. Timp de 4 ani, Ella a ocupat pozitia de Managing Director Home Decorating Retail, intr-o companie cu o cifra de afaceri de peste 20 milioane de dolari.



  Daniela Teodorescu, redactor sef al revistei Avantaje si arhitect al comunitatilor, a consolidat in jurul revistei pe care o conduce o comunitate de peste 2 milioane de oameni in 21 de ani. Sub indrumarea Danielei, revista promoveaza conceptul de educatie moderna in Romania, propunand noi valori si modele educationale. Daniela s-a alaturat in acest an comunitatii The Woman in calitate de speaker la eveniment, tocmai din dorinta de a motiva si promova femeia lider.


  Melissa Sterry, fondatorul Bionic City din Mare Britanie, castigatoare a numeroase premii nationale si internationale pentru inovare, creativitate si lidership.

  Evenimentul este organizat sub sigla Libero Events, iar pentru cei interesati biletele sunt disponibile si le puteti achizitiona accesand pagina aici , iar daca folositi codul THEWOMAN10LE beneficiati si de o reducere de 10% din pretul biletelor.

  Sper sa ne vedem intr-un numar cat mai mare la eveniment.

Cu drag,
Lavinia

Un comentariu: