luni, 16 ianuarie 2017

Cum purtam haina de blana


                                                            CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                  COAT HERE / TOP HERE / PANTS HERE / BOOTS HERE / BAG HERE / SUNNIES HERE


EN:
  Hello beauties, wish you  warm and lovely week, yesterday I wet out to take some photos, the streets in my town are all covered in snow and ice and the moment I stet out of the house it started to snow. Imagine how happy I was, because for two hours I tried to have my hair done for the photo session :))), but in the evening it was all ruined by the humidity.
  I wore my new and super lovely animal print coat that keeps me super warm a pair of leather pants, my new lovely booties, that despite the heel height they are super comfy and I don't slip at all.

Love,
Lavinia

RO:
  Va doresc o sapatamana insorita si calda, azi la Baia Mare termometrele indica temperaturi cu plus, ceea ce nu am mai vazut de ceva vreme deja. Ieri m-am trezit devreme pentru ca am avt de gand sa imi aranjez parul fara sa fiu nevoita sa ma grabesc. Dupa ce m-am coafat am decis sa ies la poze, dar ghicionul meu a fost ca a inceput sa ninga destul de bine , asa ca pe seara, dupa ce am ajuns acasa va puteti imagina cat de minunat mi-a aratat parul de la umezeala si ninsoare.
  Am iesit la poze cu noua haina de blana , pe care am gasit-o online aici si care e super calduroasa ,o port fara incetare de cand am achizitionat-o, o pereche de pantaloni din piele si noile botine cu toc argintiu de 9 cm, le gasiti aici, care in ciuda inaltimii tocului nu alunec cu ele deloc, au o talpa antialunecare care functioneaza perfect. Sincera sa fiu nu ma vedeam in stare sa stau pe ele pe zapada, nicidecum sa ajung sa le port si ma simt in siguranta cu ele in picioare :)).

Cu drag,
Lavinia


Un comentariu: