miercuri, 21 septembrie 2016

Ia de inspiratie romaneasca


                                                            CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE PORT:
                                      TOP SIMILAR / SHORTS HERE / BAG HERE / SUNNIES HERE

EN:
  Hello beauties, how are you doing? My house is a total mess, we are still working on our closet so all my clothes for summer, autumn or winter are stuffed in bags , hopefully until tomorrow when I am going to install them properly in my new wardrobe, not to mention what a chaos is in hallway and how many pair of shoes scream for a new place :)).
  I am a super fan of this beautiful green color like the one this bag has and I already ordered a dress, a pair of boots and a pair of booties in the same green, I just set my mind on it really bad.Today I wear a custom made top, you can shop similar options here, a pair of short jeans, black booties and this green bag.

Love,
Lavinia

RO:
  Zilele reci si-au facut brusc aparitia, daca pana acum 2 zile inca ne bucuram de temperaturi de vara, azi deja am trecut la cele de toamna tarzie. La mine in casa e un haos total, hainele mele fie ca sunt de vara, toamna sau iarna stau inghesuite in saci, pentru ca noi inca mai lucram la dressing. Nu stiu daca v-am spus in postarile anterioare ,dar tot ce tine de finisaje si decoruri din casa sunt facute si gandite de noi, deci implicit si dressing-ul va fi la fel,iar cand e gata promit sa revin cu o postare in acest sens si a sa va spun si cum l-am facut.
  In tinuta de azi, port o bluza de inspiratie romaneasca cusuta manual, la care i-am desenat singura modelul ce este brodat pe maneca si in partea din fata, poate mi-ar fi placut ca manecile sa fie usor mai lungi si mai largi, dar e ok si asa, iar aici gasiti optiuni similare, o pereche de jeans, botine negre si o geanta verde, nou sosita. Ador acestverde si pentru ca nu ma pot abtine mi-am comandat deja o rochie si doua perechi de incaltaminte in aceasi nuanta, sa vedem si cat ma tine aceasta obsesie :)).

Cu drag,
Lavinia


Un comentariu: